Jag faller för kvinnorna

Sedan jag flyttade tillbaka till Skåne så har jag insett hur många stensköna kvinnor jag känner. Och fler träffar jag hela tiden!

Det är någonting som triggar min vänskapsnerv när det kommer till kvinnor som kör sitt eget race. Självständiga kvinnor med skinn på näsan som vet vad de vill ha och inte vill ha.

Jag kommer självklart inte namedroppa såhär en tisdagsnatt även fast jag skulle kunna skriva en sjumeterslista.

Det är i alla fall ni som skapar balans i världen. Ni finns i alla former, alla färger, alla sinnesstämningar och ni ger mig just den näring som jag behöver för att känna att jag duger så jävla bra som jag är!

Tack!

Anna Hertzman Sommarrock 2011

4 thoughts on “Jag faller för kvinnorna

  1. Jo det är sant och det finns många bra kvinnor i vårat land och du är en och en underbar som många kvinnor och tjejer följer och du är en bra förebild för alla kvinnor och bilden på dig är himla vacker så ha det gott vännen kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *