Det verbalvulgära syftet

Ibland får jag frågan om jag inte tar min musik och mina scenframträdanden på allvar. Frågan syftar alltid på min frispråkighet, mina anspelningar på sex och mina svordomar.
Jag förstår och respekterar frågan, jag hade kanske frågat samma sak om jag inte vore jag.

Min dröm är en värld där människor kan uttrycka sig enkelt och svårt utan att placeras i fack. Där kvinnor kan prata och även skämta om sex utan att framstå som lösaktiga och felaktiga. Jag drömmer om att det jag gör med mina uttalanden, mitt sexsnack och min integritet ska kunna skapa självförtroende i unga tjejers hjärtan. Att de hittar vem de är och är glada när de gör det. Att de stolt lyfter fram sig själva i sociala sammanhang och tar personligt riktade mothugg med en klackspark.

Jag är alltså den sexistiska feministen kan man snyggt uttrycka sig.

Jag tycker världen är trasig när det kommer till vad kvinnor mÃ¥ste uppfylla för att räknas. En respektingivande kvinna behöver inte vara den blygsamma, välklädda och väluppfostrade kvinnan. Det är okej att säga “kuk” och “fitta” ibland ocksÃ¥, om man säger det snällt.

Att vara sig själv behöver inte betyda att man trampar någon annan på tårna, det betyder bara att de som inte uppskattar dig för den du är får flytta på sig lite. Det finns så mycket skönt folk och de ska man ta hand om.

7 thoughts on “Det verbalvulgära syftet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *